Servicii De Curatenie Profesionale - DE CE NOI - Kronstadt Curatenie

  Servicii De Curatenie Profesionale. Firma de curatenie Kronstadt Curatenie va asigura de calitatea si profesionalismul ei prin experienta pe care o are efectuand diferite tipuri de curatenie : generala , de intretinere , dupa constructor , curatenie de intretinere pe casa scarii atat in blocuri noi cat si in cele vechi .

  Gama larga de clienti pe care o avem de cand ne-am inceput activitatea este un alt atuu al firmei noastre de curatenie , aceasta variind de la asociatii de proprietari , la rulote si autorulote , firme de constructii , centre medicale  , firme IT , etc .

DE CE NOI – Kronstadt Curatenie – Servicii De Curatenie Profesionale Brasov


Multi dintre clientii nostri au dorit sa folosim atat solutii cat si aparatura diversa , dar care sa nu atace obiectele curatate cat si sa nu afecteze sanatatea lor , sau au dorit anumite solutii fara miros deoarece aveau diverse alergii. Niciodata nu le-am tradat increderea in noi din nici un punct de vedere  .

Folosim produse profesionale de curatenie, eficiente si prietenoase cu mediul si aparatura pentru dezinfectare cu abur .

Daca va doriti un spatiu care sa straluceasca de curatenie, noi suntem alegerea perfecta. Kronstadt Curatenie va asigura zilnic un mediu de lucru sanatos, contribuind la promovarea pozitiva a imaginii firmei dumneavoastra.