Firma de curatenie KRONSTADT CURATENIE ofera o gama zilnica/saptamanala/ocazionala de servicii de intretinere pentru locuinte, sedii comerciale, spatii hoteliere/pensiuni, evenimente.

În ceea ce priveşte preţul, se iau în calcul salariile previzionate pe durata contractului, precum şi taxele aferente, numărul de operatori şi orele necesare îndeplinirii obligaţiilor contractuale, costul soluţiilor de curăţenie, amortizarea utilajelor, costul materialelor consumabile, trusa minimă necesară desfăşurării curăţeniei pentru un operator de curăţenie , transportul pana la locație, etc.

Satisfactia personalului de curatenie este foarte importanta pentru KRONSTADT CURATENIE . Ei reprezinta firma de curatenie iar un personal nemultumit conduce la crearea unei imagini nefavorabile in fata clientilor.

Firma de curatenie KRONSTADT CURATENIE se concentrează pe angajarea oamenilor potriviți, cât și pe obținerea celor mai bune rezultate de la aceste persoane.

Personalul nou trebuie să ofere companiei tot ceea ce are mai bun, astfel încât să contribuie la dezvoltarea companiei și la satisfacerea nevoilor acesteia și implicit a clienților. Atunci când selectăm personalul de curățenie există câteva caracterstici pe care ne dorim ca viitorii noștri angajați să le aibă:

– experienta în curatenie
– atent la detalii
– auto-motivat
– harnic, prietenos
– loial firmei și clienților.

KRONSTADT CURATENIE se ocupă permanent de instruirea angajaților săi, pentru ca aceștia să fie capabili să ofere servicii de cea mai bună calitate, deoarece este foarte important acest lucru pentru dezvoltarea unui afaceri cât și pentru un client mulțumit.